ich-zapfe

Dreneringsmatte i glass, 40 x 30 cm


Artikkelnummer 443567

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 64.55
NOK 51.60 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Dreneringsmatte i glass, 40 x 30 cm

Med den revolusjonerende glassdryppematten blir det å la glassene dryppe til en ubesværet glede. Du trenger aldri mer å polere hvert enkelt glass nøye med en klut, for denne dryppematten gjør det overflødig.

De uslåelige fordelene i oversikt:

  • Fleksibelt materiale: Den innovative plastmatten beskytter ikke bare glasskanten, men tilpasser seg også ideelt til hvert glass, uavhengig av form eller størrelse.
  • Enkel rengjøring: Dryppematten er designet for enkel rengjøring. Et raskt øyeblikk under rennende vann er nok, og den vil skinne igjen i full funksjonalitet.
  • Plassbesparende design: Takket være muligheten til å brette og stikke matten på alle sider, kan den lagres plassbesparende. Perfekt for små barer eller ditt hjemmekjøkken.
  • Høy kvalitet: Laget av høykvalitets, holdbart materiale, imponerer denne dryppematten med sin robusthet. Et engangskjøp som vil tjene deg godt i lang tid.
  • Allsidig bruk: Enten det er i profesjonell gastronomi eller hjemme som lidenskapelig ølentusiast - denne glassdryppematten må være til stede i enhver bar og vil enormt lette håndteringen av glass.
  • Stilig design: I tillegg til sin funksjonalitet imponerer dryppematten også med et stilfullt design. Den passer sømløst inn i ethvert miljø og gir baren eller kjøkkenet ditt et moderne preg.
  • Forlenget levetid for glassene: Den skånsomme dryppemetoden forlenger levetiden til glassene dine. Ingen stygge vannflekker eller riper lenger, bare feilfrie klare glass for din perfekte nytelse.

Enten det er i en travel restaurantvirksomhet eller i ditt private rike som elsker av edle øl - glassdryppematten er et uunnværlig tilbehør. Overbevis deg selv om de mange fordelene og gjør håndteringen av glassene lettere på en måte du aldri trodde var mulig.

Vare-ID 452095
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 188 g
Netto vekt 188 g
dimensjoner 400×300×40mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: